facebookyoutube

Epic Mickey 2 - November 19-én érkezik a boltokba

Az Epic Mickey 2-ben a játékos a világ leghíresebb egerének, Mickeynek a bőrébe bújva élheti át a hihetetlen kalandokat. A második játékos bármikor csatlakozhat hozzá a többjátékos módban, mint Oswald, a Szerencse Nyúl (Walt Disney első rajzfilm-csillaga). Most először Mickey és Oswald igazi szövetségesként egyesítik erejüket: Mickey a mágikus ecsettel irányítja a rajzokat, Oswald pedig varázs-távirányítójával képes befolyásolni az elektromosságot.

Ez az első videojáték a Disney történetében, ahol a mesehősök dalra fakadnak, ráadásul valamennyi szereplő az eredeti hangján szólal meg. A játékban számos rég elfeledett Walt Disney mesehős és látványos helyszín is felbukkan. Megjelenés: 2012. November 19. ( X360 / PS3 / Wii / 3DS )

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Disney Epic Mickey 2 – Új játékmenet videó

 

Új játékmenet videó érkezett a várva várt Epic Mickey második részéhez!

A videó során Mickey és Oswald egyik kalandját láthatjátok, közben betekintést nyerhettek eddig nem látott csodaszép területekre és találkozhattok ismert mesehősökkel is.

November 19-én érkezik a Disney Epic Mickey 2 – Nyerő Páros konzolokra (PlayStation 3, XBox 360, Wii, 3DS) és PC-re.
Ezt a varázslatos kalandot kár lenne kihagyni, vár téged is Mickey és Oswald a csodákkal teli Disney mesevilágba. Old meg a furmányos fejtörőket, juss végig a trükkös pályákon és segíts a többi mesehősnek.

Ne feledd, csak közös erővel tudjátok legyőzni az Őrült Tudóst, hogy megmentsétek Wasteland világát minden mesefigurájával és szépségével együtt!

Kalandra fel, egységben az erő!

​