facebookyoutube

Epic Mickey 2 - új játékmenet videó

Új játékmenet videó érkezett a várva várt Epic Mickey második részéhez! A videó során Mickey és Oswald egyik kalandját láthatjátok, közben betekintést nyerhettek eddig nem látott csodaszép területekre és találkozhattok ismert mesehősökkel is.

November 19-én érkezik a Disney Epic Mickey 2 – Nyerő Páros konzolokra (PlayStation 3, XBox 360, Wii, 3DS) és PC-re.
Ezt a varázslatos kalandot kár lenne kihagyni, vár téged is Mickey és Oswald a csodákkal teli Disney mesevilágba. Old meg a furmányos fejtörőket, juss végig a trükkös pályákon és segíts a többi mesehősnek. Ne feledd, csak közös erővel tudjátok legyőzni az Őrült Tudóst, hogy megmentsétek Wasteland világát minden mesefigurájával és szépségével együtt! Kalandra fel, egységben az erő!

Disney Epic Mickey 2 – Új játékmenet videó

 

Új játékmenet videó érkezett a várva várt Epic Mickey második részéhez!

A videó során Mickey és Oswald egyik kalandját láthatjátok, közben betekintést nyerhettek eddig nem látott csodaszép területekre és találkozhattok ismert mesehősökkel is.

November 19-én érkezik a Disney Epic Mickey 2 – Nyerő Páros konzolokra (PlayStation 3, XBox 360, Wii, 3DS) és PC-re.
Ezt a varázslatos kalandot kár lenne kihagyni, vár téged is Mickey és Oswald a csodákkal teli Disney mesevilágba. Old meg a furmányos fejtörőket, juss végig a trükkös pályákon és segíts a többi mesehősnek.

Ne feledd, csak közös erővel tudjátok legyőzni az Őrült Tudóst, hogy megmentsétek Wasteland világát minden mesefigurájával és szépségével együtt!

Kalandra fel, egységben az erő!