facebookyoutube

Disney sarok

AJÁNLÓ

ajl

Itt találod rövid kedvcsinálóinkat, ismertetőinket a legújabb játékainkról. Érdemes rendszeresen ellátogatni oldalunkra, hogy mindig képben legyél az újdonságokkal kapcsolatban!

DISNEY VIDEÓK

disney_videink

Tekintsd meg legújabb Disney videóinkat, előzeteseinket, hogy naprakész információd legyen a mostanában megjelent, illetve hamarosan a boltokba kerülő videojátékokról! Ha megtetszik valamelyik játék, a Játékaink menüpont alatt részletes leírást találsz róla, a webshopban pedig meg is vásárolhatod azt.

DISNEY JÁTÉKAINK

disney_jtkaink

Cégünk kizárólagos forgalmazója a Disney videojátékoknak Magyarországon. E menüpontban megtalálod teljes termékskálánkat, a játék nevére kattintva pedig megjelenik a terméklap a  részletes leírással. Valamennyi Disney videojátékunkat megvásárolhatod webshopunkban.

FLASH JÁTÉKOK

flash_igazi

Összegyűjtöttünk pár kedves és izgalmas Disney játékot, melyek között minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót. Tedd próbára ügyességedet, logikai készségedet! Kellemes időtöltést!

KIFESTŐK

kifestk

Videojátékok mellett cégünk Disney kifestők forgalmazásával is foglalkozik. A termékskáláról, karakterekről, értékesítési helyekről és akciókról e menüpontban találsz információt.

RENDEZVÉNYEK

rendezvny4

Rendszeresen szervezünk gyermekeknek szóló rendezvényeket, illetve részt veszünk partnereink eseményein is. E menüpont alatt megtalálod valamennyi lényeges információt az aktuális rendezvényeinkkel kapcsolatban.


​