facebookyoutube

Disney Universe

Disney-Universe-Launch-Trailer_1Jelmezt fel! Csapatba! Induljon a kavarás!

A Disney Universe-ben –mely az első játék, ahol a Disney mesehősök végre együtt szerepelnek- egy pillanatra sincs megállás: a játékosok az ikonikus jelmezekbe bújva néznek szembe a Disney-világ kihívásaival.

A 45féle jelmez között olyan klasszikusok is megtalálhatóak, mint Alice, Mike a Szörny Rt.-ből, Timon és Pumba az Oroszlánkirályból, Stich vagy éppen a Karib-tenger kalózainak hősei.

Bővebben...

Mickey a hős – Nyerő páros

epic-mickey-2-the-power-of-two-artworkHamarosan…

A bátor hős, Mickey egér egyszer már megmutatta nekünk, hogy mire képes. Most azonban egy olyan küldetés vár rá, amihez erősítésre van szükség. Társara talál Oswald, a szerencsés nyúl személyében (aki egyébként Walt Disney első rajzfilmhőse volt), és egyesítik erőiket, hogy ketten együtt oldják meg a világukat fenyegető katasztrófákat okozó rejtélyt.

Bővebben...

Merida, a bátor – nem csak a mozikban

14150527_9910ab670f0631ed29b16a7b82d33e53_xlHamarosan…

Idén nyáron a Disney és a Pixar elvisz minket a ködös, sziklás Skóciába. A legendák és mítoszok földje ez, ahol Merida bebizonyítja a világnak rátermettségét. Ez az egyedi, humoros és fordulatos történet azonban nem csak a mozivásznon lesz elérhető, hanem Xbox 360, PS3, 3DS és Wii konzolon, valamint PC-n is. Az akció-kaland játékhoz társat is vehetsz magad mellé, hiszen többjátékos módra is lesz lehetőség benne.

​ 

Verdák 2

cars-4Szereted az autóversenyt? Bírod a Pixar-mozikat?

Akkor a Verdák2 igazán neked való választás!

A Disney-Pixar animációs film alapján készült Verdák 2 videojáték a verseny valódi élményét kínálja a játékosoknak: kedvenc szereplőjük “karosszériájába bújva” izgalmas helyeken mérhetik össze tudásukat ellenfeleikkel.

Bővebben...