facebookyoutube

Mickey a hős – Nyerő páros

epic-mickey-2-the-power-of-two-artworkHamarosan…

A bátor hős, Mickey egér egyszer már megmutatta nekünk, hogy mire képes. Most azonban egy olyan küldetés vár rá, amihez erősítésre van szükség. Társara talál Oswald, a szerencsés nyúl személyében (aki egyébként Walt Disney első rajzfilmhőse volt), és egyesítik erőiket, hogy ketten együtt oldják meg a világukat fenyegető katasztrófákat okozó rejtélyt.

A játék PC, PS3, Xbox 360 és Wii platformokra érkezik szeptemberben.

A Mickey egértől már megszokott varázsecseten kívül ezúttal használhatjuk Oswald távirányítóját is, mellyel az elektromos áramnak tudunk parancsolni, Oswald nyuszi-fülei pedig távoli helyekre is elrepítenek bennünket. A játék helyszíne ismét Wasteland, ahol a 80 éve elfeledett rajzfilmfigurák és vidámparki elemek találhatóak see this.

Újdonságnak számít a videojáték-történelemben az, hogy a szereplők néha dalban mondják el a történet egyes részeit, ami a Disney-től már megszokott fülbemászó dallamokat ígér nekünk. Ráadásul mindenki úgymond a saját aláfestő zenéjét hallhatja, mivel az egyes helyzetekben hozott különböző döntések nem csak a történetre vannak hatással, hanem a zene is más és más minden esetben.

​