facebookyoutube

Woody vad kalandja (Toy Story)

Döntsd meg Buzz rekordját, érj fel Te elsőnek a játékpolc tetejére! Használd a ceruza-létrákat és a lasszódat, gyűjtsd össze a csillagokat az extra pontokért, de légy óvatos: számos veszély leselkedik rád! Érd el Te elsőnek a zászlót, sok sikert, győzzön a jobb!

Bővebben...

Verdák 2: Világbajnoki Díjak

Miles Benzington üdvözöl egy páratlan versenyen, a Világbajnoki Futamon, ami Tokió, Porto Corsa és London utcáin zajlik. A világ összes tájáról érkezők küzdenek a leggyorsabbnak járó címért. Küzdj meg Te is az ellenfelekkel, légy a győztesek között!

Bővebben...

Hercegnők mahjong

Játssz mahjong-ot a hercegnőkkel, tüntess el minél gyorsabban minél több kockát a tábláról! A kockák eltávolításához találd meg a párokat és kattints rájuk! Figyelj, hogy azokra a kockákra nem tudsz kattintani, amik halványabbak a többinél, előbb ki kell szabadítanod őket!

Bővebben...

John Carter: Elveszett Jelkép

Üdv Barsoomban! Ez a titkos hely óriási hatalmakat és rejtett kincseket tartogat. Fejtsd meg a fejtörőket, hogy bepillanthass e mágikus világba! Haladj végig a szinteken, teljesítsd a küldetéseket, nyerd el méltó jutalmadat! Sok szerencsét!

Bővebben...

Miki és Minnie röpködő színei

Szállj a magasba Mikivel és Minnivel! Kormányozd a repülőt, lőj ki krémes pitéket és dobálj üllőket! Tuningold fel gépedet plussz felszerelésekkel, figyelj az extra próbákra, de vigyázz: mindig tartsd a szemed az Életerő-mérőn! Sok szerencsét!

Bővebben...

Aranyhaj: Dupla kalamajka

Flynnt, a csavaros eszű banditát üldözőbe vették a királyi testőrség tagjai. Segíts Flynn-nek elmenekülni üldözői elől, rejtőzz el a varázslatos erdőben és gyűjtsd össze a pontokat érő tárgyakat! A harmadik szinttől Aranyhajként is játszhatsz.

Bővebben...

Micimackó: A Rögves elfogása

A Rögves elrabolta Róbert Gidát! Szerencsére Nyuszinak van egy terve: csak meg kell találni mindent, amit Rögves szeret, csapdát állítani neki és kiszabadítani Róbert Gidát. Légy Te is részese a keresésnek: kövesd a nyomokat, találd meg és gyűjtsd össze Rögves kedvenceit! Sok szerencsét!

Bővebben...